Өндіріс орындары заманауи еуропалық жабдықтармен жабдықталған және барлық санитарлық-эпидемиологиялық талаптарға сай.

240
Компанияда 240-тан астам адам жұмыс істейді.

4500
Зауыттың ауданы 4500 шаршы метр,
ҚҰРЫЛЫМЫ

Сүйек өңдеу цехы

Фарш дайындау цехы

Қою цехы

Жылу бөлімі

Аспаздық шеберхана

Өндірістік зертхана

Жеткізу қызметі
— Сүйек цехы – бұл жерде өлекселер кесіледі, еттің массасы сүйектен бөлінеді.
— Фарш дайындау цехы – бұл бөлім шұжық өнімдеріне тартылған етті дайындаумен айналысады. Жұмыс барысында құрамдас бөліктер рецепт бойынша ұнтақталып, араластырылады.
Фарш өндірісі келесі кезеңдерді қамтиды:
• етті алдын ала өңдеу;
• тартылған етті дайындау;
• дайын ет шикізатын басқа ингредиенттермен араластыру;
Өнімге дәмдеуіштерді салмақтың белгілі бір түріне қосу керек. шұжық. Өндіріс процесінде тартылған ет қатаң сапа бақылауынан өтеді. Өндіріс зертханасының мамандары микробиологиялық тазалыққа, қауіпсіздік талаптарына сәйкестігіне сынақтар жүргізеді, сонымен қатар дәм мен консистенцияны бағалайды.
— Қалыптау цехы – бұл бөлімде шұжықтарды арнайы желіде қалыпқа келтіру, қабықтарды тартылған етпен толтыру, шұжықтарды байлау, содан кейін оларды кейін шылым шегу немесе қыздыру камерасына жіберу үшін жақтауға ілу процедурасы жүзеге асырылады.
-Термиялық бөлім — шұжық өнімдерін термиялық өңдеуге жауапты. Бұл өңдеу келесі кезеңдерді қамтиды:
• Тұндыру — инъекцияланған шұжықтарды қабықшада ілулі күйде сақтау.
• Қуыру — жоғары температурада түтінмен ет өнімдерін өңдеу.
• Пісіру — нанның ішінде белгілі бір температураға жеткенше шұжықтарды термиялық өңдеу.
• Өнімдерді ысталған, ыстық күйде өңдеу (салқындатылған, ыстық күйде өңдеу). түтін).
• Кептіру — шұжық өнімдерінің тұрақтылығын арттыру үшін суды сыртқы ортаға буландыру арқылы тамақ өнімдерін сусыздандыру.
— Салқындату камерасы — өндіріс орнында өнімдердің әртүрлі түрлеріне арналған салқындату температурасы әртүрлі бірнеше камералар бар.
— Орау бөлімі — цех шұжықтарды орау материалдарына, мысалы, пленкаға, жапсырмаларға, жапсырмаларға және түрлерге байланысты қаптамаға салады. өнім.
— Аспаздық цех — мұнда олар RFood брендіне арналған дайын тағамдар мен нан өнімдерін шығарады, сонымен қатар өнімдердің дәмі мен құрылымын сақтау үшін заманауи мұздату әдістерін қолданады.
— Жартылай фабрикаттар шығаратын цех — жартылай фабрикаттардың барлық түрлерін автоматты және қолмен қалыптау.
— Сертификатталған өндірістік зертхана — технологиялық процестің барлық кезеңдерінің тазалығы мен сапасын қатаң бақылауды жүзеге асырады.
— Жеткізу қызметі – бөлім өтінімдер мен маршрут парақтарына сәйкес сауда нүктелерінің мекенжайларына дайын өнімді жөнелтуді және жөнелтуді жүзеге асырады.
Өндірісте біз жетекші жеткізушілерден таңдалған жоғары сапалы ет шикізатын, дәмдеуіштер мен дәмдеуіштерді қолданамыз. Пайдаланылатын барлық шикізат, ингредиенттер және орау материалдары сапа мен қауіпсіздікті растайтын құжаттармен қоса беріледі.
Қатаң тіркелген: ветеринариялық сертификаттар, сараптамалық қорытындылар, сәйкестік туралы декларациялар, сәйкестік сертификаттары.
Өнімдерді дайындау халықаралық сапа стандарттарына сәйкес жүзеге асырылады.
Зауыт жұмысшылары үшін қолайлы еңбек жағдайлары жасалған: санитарлық бақылау бекеттері, душ кабиналары, үш мезгіл тамақтанатын асхана бар.
Күн сайын өндірілетін өнімдердің бүкіл желісі бөлшек сауда орындарына жеткізілмес бұрын міндетті алдын ала сапа бақылауынан өтеді.
«от Розумовича» сауда белгісінің өнімдерінің ассортименті мұсылман және еуропалық өнімдер желісін, ет деликатестерін, жартылай фабрикаттардың әртүрлі түрлерін, мұздатылған өнімдерді, гриль мәзірін, сондай-ақ дайын тағамдар желісін, барлығы 200-ден астам өндірілген өнімдерді қамтиды.